Dnes už to mohu napsat.Vezla -vozila jsem tehdy svého šéfa.Slovutného decentního pana docenta,ušlechtilého,gentlemana pokud byl v práci a byl lékař. Nemohl přeci vědět že jeho sestřička z nemocnice po nocích jezdí taxálem aby si přivydělala nějakou tu korunu na živobytí.Snad mě v té kšiltovce tehdy nepoznal...
29.03.2013 00:18:49 | Nút
Modlit se k sv. Kryštofovi, patronu taxikářů :-)
25.03.2008 17:38:00 | Chancer
.
kdo sebe zaprodal cizí moci,
bez vlastní vůle zůstavá.
... a nikdo není ku pomoci,
s milenkou tou když lehává ....
*
25.02.2008 16:25:00 | HarryHH
Co bude dál...?
Třeba dvě srdíčka budou zase ve stejném rytmu spolu bít.
A už nikdy nedovolí hydře k nim do taxíku přistoupit.
... určitě i šaty hodně potrhané půjdou pak jehlou opravit.
17.02.2008 17:00:00 | Šerpík 1