Anotace: *- ... máme k dispozici celý vesmír, ale vystoupit z tý naší šaliny a přesednout do rakety ... .... .... na to sbíráme odvahu celý život ...
Anotace ja opravdu vynikající ;-) Vlastně mě z celé básně zaujala nejvíc. Je vidět, že uvažuješ (jsi vzácný případ člověka co na to zřejmě ještě nerezignoval :-)))
14.02.2008 18:15:00 | Lisa.Ginmi