love
můj bankovní účet
pluje jako námořní loď
která se rozbije
o lahve vypitých vín
a mně pak nezbyde
nic víc a nic míň
než zdaněný splín
s přirážkou za odhozené
nedopalky cigaret
které se vykouřily
stejně tak
jako koruny po inflaci
a proto se vzdávám
vlastnictví účtů
u všech bank
a zařizuji
slamník na kterém
se o to líp spí
dohromady s věřitelem
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, Vladimír P.
Komentáře (1)
Komentujících (1)