stůl
Anotace: se čtyřma holkama
hladím svou nohou
ocelovou nohu
stolu
stejně chladnou
jako tvoje chování
za které skryješ
horko těžko
svoje pocity
ze kterých vím
že už nemá cenu
dívat se do archívu
tvých polosuchých vín
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: Vladimír P.
Komentáře (1)
Komentujících (1)