tak už padej
tak už padej
anebo ne
ještě chvíli mě drž za ruku
je to moc smutné místo
v noci
pokaždé když reflektory aut
švihnou bílým karabáčem
po kachlíčkované zdi
jako by někdo
zalistoval v knize s černými deskami
obracejí list po listu
a já
nestačím přečíst
co je tam napsáno…
Přečteno 277x
Tipy 33
Poslední tipující: Noc17, Romana Šamanka Ladyloba, akneliam, dva, Andee, isisleo, Severka, prostějanek, smudlinek, Jiparo, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)