Krátké zdržení....
Poslechni mě andílku,
pojď bude to na chvilku.
Malé, krátké vyrušení
na škodu ti jistě není.
Zavři oči, už to cítíš?
Voní listí a ty tušíš,
polibek, že se snad blíží,
malý, lehký neublíží.
K tomu něžné pohlazení,
jen kratičké pomazlení.
Otevřel jsi oči? Už?
To je pro sen jako nůž.
Přemýšlej co vše se stalo,
a co se ti jenom zdálo...
Přečteno 404x
Tipy 12
Poslední tipující: estrellita, Monsignore, Psavec, 0-0, WhiteSkull, takova, cevert, pavlis
Komentáře (3)
Komentujících (3)