Stěny

Stěny

Anotace: Stěny vidí všechno(dalo by se říct) :)

V malém tichém pokoji,
roznáší se smutek,
každý kdo vešel,
nejradši by utek.

Ale kyž vstoupí,
zůstanou jen stát,
rozhlížejí se a jdou dál,
protože tohle místo chtějí znát.

Každý chce vědět,
co se tenkrát dělo,
když tenkrát v tomhle pokoji,
našlo se tu tělo.

Ženský křik,
byl slyšet jen,
křik a pláč,
až na ulici ven.

Nikdo nic neviděl,
kromě uprostřed sedící ženy,
nikdo možná jen,
jen ty holé stěny.

Stěny potřísněné krví...
Autor Anejet, 14.02.2008
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel