Když se zeptá
Když se mě někdo zeptá,
jaký život jsem žila,
Řeknu "Nic moc,
určitě ne o jakém jsem snila."
A když se zeptá,
"A jaký měl vlastně být?"
Řeknu mu "Mnohem šťastnější,
šťastněji ho žít.
Poznat přátelství
a poznat lásku,
konečně strhnout z očí,
tu černou pásku."
A když se ještě zeptá,
"Co teď bude dál?"
odpovím "Konec,
tuhle roli už někdo hrál.
A bude ji hrát zase další,
někdo zkušenější a mnohem mladší.
Ne, kdepak, tohle pro mě není,
a pochybuji, že se něco změní."
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, NikitaNikaT., WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)