Sběrač či lovec
Anotace: Nemá co bych k tomu napsal...........
Lovím v řiti perly,
pro bohatství z tužby.
Kdo nenosí berly,
tomu můžu nabídnout své služby....
(Rád bych se Vám představil....)
Jsem poškozené dítě Ziggiho Stardusta,
jeho imágo žijící v přepychu.
Na srdci mi vyzvání krusta (BIM BAM)
jak hovno stočené v tepichu.
Komentáře (0)