Nemáš pocit, ..
Anotace: Tak tahle snad není ani smutná ani pesimistická.. :)
.
Nemáš pocit, když se stmívá
a v měkkou noc se zas den mění,
že sladkou příchuť vítr mívá,
nehladí ti tvář políbení?
To já, když houstne tu modř nebe
a den se loučí v červánku,
večerní rosa do nohou zebe,
to já posílám ti pusu po vánku.
.
Komentáře (0)