Myšlenky studentovy
Anotace: Chemie je mou inspirací i když v tomto případě spíše negativní, neboť jsem byla velmi nervózní z testu, což se projevilo.
Na nebi hvězda svítí,
já jsem prostě v řiti.
Mlhy po krajině táhnou,
ženský svým chlapům zahnou.
Břízy bez listí,
vinu nejistí.
Oranžový je pomeranč a profesorova mikina,
opravdu nám to odpoledne velice hezky začíná.
Zazvoní snad zvonec
dnešní chemie konec.
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., S..a
Komentáře (3)
Komentujících (3)