AŤ PŘÍJDE LÁSKY ČAS
Ať příjde lásky čas.
Sluníčko sluníčko kolikatečné
sedni si na lidi ne a ne tečné
Ať dobře vidí na křídla tvoje
ať pořád nepadaj do svého hnoje.
Roztáhni krovky zas
ať příjde lásky čas.
Aby i konipas dosáhl svoje
vyhrabal lidičky z vlastního loje
Tuky se hromadí obalí mysl
a potom myšlenky nemají smysl
Blanitá křidélka pod tvými krovy
můžou a nemusí rozesmát vdovy
Zemřelí synové hlasitě křičí
a celý život se ocitá ve velké ...
Přečteno 294x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danah, Bíša, emi-lee, el viento, Bean, takova, labuť, FETKA
Komentáře (2)
Komentujících (2)