Chtěl bys ....
Chtěl bys být ten padlý anděl
co mu schází svatozář...?
Chtěl bys najít novou hvězdu ?
nebo vydat velký snář ?
Chtěl bys možná umět zpívat -
jenže hlas ti chybí ....?
Pod hladinou zlehka dýchat ...
to svedou jen ryby ....
Chtěl by sis vše pamatovat ....
Schází pamět sloní ....?
Chtěl bys létat ....
ale křídla
mají zas jen ONI ....
Nemuč svoji duši čistou
tímhle velkým nevděkem ...
Vážím si tě proto, že jsi
právě
a
"jen"
člověkem ...
Přečteno 313x
Tipy 17
Poslední tipující: Danah, Pavelpaja, S..a, Martinecka23, Jiparo, Psavec, Květka Š., Bean, Bíša, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)