Malíř .....
Anotace: .......jen trochu pozměněná ....stejně jako já .....
Za okny si zas pohazuje
kapkami svými
rozněžnělý déšť ....
Mokrou barvou
všechno pomaluje ...
Smyje i špínu ...
Ach , bože, kéž ...
Slyším znít hudbu ,
je tichá ...
až skoro těžko
slyšitelná ...
Cítím zas blízko
bít druhé srdce
a pouta už jsou
viditelná ....
Do ticha pokoje
jak pozdrav od kapek
vkradla se potichu
všetečná otázka ....
Kde asi vzala se ....
proč někdy něžná je
a jindy bolestně
švihne jak pomlázka ?
Přichází za nocí
a jindy drze
dveře si rozrazí
se světlem denním ...
Neptá se, zdali smí
jen prostě vpluje ...
každý tou návštěvou
tak moc se změní ...
V životě už
nemá místo
ta lepkavá
samota ....
Láska jak malíř
něžným štětcem
maluje obraz
nového života ...
Přečteno 283x
Tipy 22
Poslední tipující: Danah, Pavelpaja, Lorraine, Martinecka23, cevert, WhiteSkull, Jiparo, Psavec, její alter ego, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)