Splín..
Posouvám myšlenky
ze strany na stranu..
Chvíli sním o jaru
a vůni sněženek..
Slunce si maluju
zapadá červeně..
Myšlenky jak přesýpací hodiny..
Jak zrnka písku v nich
v hlavě putují..
Na duši obrazce prožitků
jen černou tuhou malují..
Jak divadelní opona
co na konci snesla se
k zemi..
Má duše utápí se
v beznaději..
Brouzdám se mokrou trávou
na ranách bolesti..
Hledám jen malinkatý náznak
radosti..
Nevidím nic..
Jen v srdci..
Palčivé stopy
po štěstí..
Přemítám a pořád
předkládám si..
Jak by kdyby..
Byly by slzy a chyby.?
Přečteno 366x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, René Vulkán, Paulín, kouzelníček, Monsignore, akneliam, Psavec, estrellita, její alter ego, Lorraine, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)