Tak co?
Zaklíněná
mezi srdcem
a hlavou
povinnost
a touhy
v jednom plavou
(tak co mám dělat?)
Svázaná
odpovědností
a vzpomínkou
řvoucí
v chaosu
s nadějí malinkou
(tak co je správné?)
a záleží na tom?
Přečteno 337x
Tipy 11
Poslední tipující: china white, Psavec, Bíša, labuť, WAYWARD, Vladimír P.
Komentáře (6)
Komentujících (6)