Kladeš-li na hrob květy a věnce
Anotace: pocítíš křehkost své vlastní existence...
KLADEŠ-LI NA HROB KVĚTY A VĚNCE,
naslouchej svému tlukotu;
pocítíš křehkost své vlastní existence,
pocítíš lásku k životu
i odvahu k bytí,
již srdce Tvé cítí,
než duše se propadne v nicotu.
Přečteno 331x
Tipy 5
Poslední tipující: Martanka, akneliam
Komentáře (1)
Komentujících (1)