Zloděj lásky
Anotace: o lásce, která nevyšla....
Právě jsi mi ukradl veškerou naději
Jsi horší než z celého světa zloději
Odsoudit Tě by nemělo žádný smysl
Vzal si mi pocit, který ničím nejde nahradit
Jediné co teď můžu, je pro lásku marodit
Zlomil si mi srdce a zničil mi štěstí
Kdy na to přijdeš? Až dostaneš pěstí?!
Komentáře (0)