Bolíme...
Anotace: .....a pak zase ne....
Dnes mě bolíš....
už od rána.
Jsi jako rána zhnisaná
a pořád bolíš....
Usmíváš se
já taky,
hlavami táhnou tmavé mraky
a tak moc bolíš...
Nebo bolím já
a přenáším to na Tebe,
slovo jak mráz Tě zazebe...
Pak bolíme - spolu - v pokoji.
Ale až otevřeš svou dlaň
vedle Tvého, své ,,já" dám,
všechna bolest se rozplyne
já řeknu Ti: děkuji......,
že jsi.
Přečteno 359x
Tipy 20
Poslední tipující: sýc, anaH, Actafool, stryc, Rick, just me, jedam, blue, takova, WhiteSkull, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)