Oči stínů vyhaslé
Zrůdní duchové se plazí jako hadi
ještě zrůdnějšími ulicemi padlých
pod betonovými bloky pro žití
‘mládí -
pro líh
blití!‘
Obrovské smrdící smetiště ctižádostí
s dýchajícím hnusným odpadem
jenž kazí vše na čem ulpí jeho zrak
‘z moudrosti
spádem
zůstal vrak‘
V zbídačených očích popraskané žilky
čpící pachy táhnou se podél zdí
a řev řinoucí se zabodává sluch tichý
‘pilky
hyzdí
(již zlomené) míchy‘
Dříve otrokáři svého já dnes jeho otroci
sami zavrhnuti sami poníženi ve světě
v pokryteckých hnusech ranních večírků
‘do noci
zve tě
na chvilku
prašivý život
oči stínů vyhaslé‘
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)