Náhodně zachyceno
Muž a žena stojící na křižovatce.
On :
několikadenní strniště
a tvář zkřivená bolestí.
Právě ji ukryl do dlaní
gestem tak dojemným…
Ona:
stojí velmi blízko,
a dívá se na něj.
Ne zle,
jenom absolutně bez emocí.
Přehlíží ho jako pláň.
Co se asi stalo,
že k němu tohle cítí,
že jím opovrhuje natolik,
že jí nestojí ani za nenávist…
Zabil někoho ?
Nebo "jen" jejich lásku ?
Nevěra ?
Dluhy ?
Nemoc ?
Smrt ?
Co mohlo vepsat tak velkou bolest do jeho tváře…
Nikdy se to nedovím.
Tramvaj jela dál…
Přečteno 321x
Tipy 16
Poslední tipující: Bean, Bíša, Martinecka23, Štěpina G, Psavec, cevert, Dračičák, laura3, WhiteSkull
Komentáře (5)
Komentujících (5)