CO JE TO KRÁSA?
Anotace: Moje mínění o tom, zda je důležité pro přátelství a lásku býti vyjímečný materiálními hodnotami.
Není třeba drahých šatů,
aby člověk krásný byl.
Není třeba bujných vlasů
by se lidem zalíbil.
Není třeba krásných šperků,
aby získal nákolonnost,
když má v sobě víc než poklad
- čistotu a upřímnost.
A když večer uléhá
odstrojen a odzdoben
svou krásu si s sebou nese
ve dne v noci - každý den.
Přečteno 381x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Borecká, cevert, Psavec, NikitaNikaT., ladyina
Komentáře (3)
Komentujících (3)