Anotace: Tato básnička byla složena jako text pro chlapeckou skupinu, proto je v mužském rodě.Protože není dodělána, zůstala básničkou :-)
Já si takovou buš představovat nemusím, protože v ní žiji. Ale když svítí sluníčko, tak to není tak zlý :-)
15.02.2008 11:05:00 | Leknínka
taky bych chtěla znát mělodii!!! To rozhodně!!! Víš co? Konečně si takouvou buš umím předstvit..snad tu dobrou duši co ho zavede tam kam chtěl tulák najde:-)
15.02.2008 10:57:00 | Lady Carmila