Beztvarý pocit
Anotace: mysl plná otázek...budou odpovědi bolet nebo osvobodí...poznám časem...
Co je to za zvláštní stav,
ten divný beztvarý pocit,
je to snad strach,
co náhle ze spánku procit´?
Proč svazuje mě tíseň
a brání v hlubokém nádechu,
co je to za zvláštní stav,
co nechává mě bez dechu?
Cítím, jak něco umírá,
je to v duši mé rozkvetlý květ,
bolí ten pocit bezmoci,
proč i takový je svět?
Až ten zvláštní pocit
získá konkrétní podobu,
až zcela umře kus mého já,
co získám pak...svobodu?
Přečteno 248x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, labuť, Psavec, WhiteSkull, cevert, Lady Carmila, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)