Naše Sluníčko
Anotace: ...naše Sluníčko
Očíčka jak studánky, když se na mě kouká.
Tvářičky má, jak rozkvetlá louka.
Ručičky ovládá zatím trochu nejistě.
Brzy už to lépe zvládne, zajisté.
Hlavičku jak cibuličku, nosík trošku pršavý.
Úsměv ten má krásný sladký a tělíčko voňavý.
Líbezná je celičká, její milá dušička.
Láskou jí hřeje malé srdíčko.
Vždyť je to naše usměvavé sluníčko.
Přečteno 574x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, Orichi
Komentáře (2)
Komentujících (2)