Strašně moc uplakaný ruce
Anotace: kdyby se dalo plakat v dotecích
Takhle nějak vidím ty Tvý uplakaný ruce
zpocený jak okna po ranní mlze
proroky se zastřeným hlasem s kapucí
a patentem na život
s cigaretou pokašlávat po nahém těle
trochu vydlážděné krásy
noci
/Uplakané aprobací
a touhou po dívce
která by tohle
pochopila/
A já vím Hladíš mě
do tmy
strašně moc
hluboko
aby to stáří tak nepálilo
do očí
Přečteno 296x
Tipy 11
Poslední tipující: Bean, Nola77, hanele m., Danah, její alter ego, Renatka, Bíša, just me
Komentáře (3)
Komentujících (3)