Kdo zná její jméno ?
Anotace: ....každý, kdo ji potkal ....
Den se zvolna nocí stává
nemyslíme na loučení ....
Přišla jako tichá zpráva ...
Svazuje nás .....vidět není ...
Struny v nás dvou naladila ,
souzvuk duší - akord snad ...
Odkud přišla tahle síla ?
Je ve slovech
"mám tě rád ...."
Pochybnosti rychle boří
vrátila do duší klid
skrývá v sobě hloubku moří ,
tenhle krásný lidský cit ....
Je to síla z jiných světů ...
Nechci k ní být netečná ...
Rozletí se dveře ....
je tu ....
A slova ?
Jsou
zbytečná ...
Přečteno 317x
Tipy 20
Poslední tipující: Pavelpaja, Bean, Psavec, Lorraine, ona, isisleo, 0-0, Cecilka, labuť, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)