Vším lidským strachem nadějí
kráčíš na svou Golgotu
však zázraky o nichž zpívá svět
všemi dny se usmějí :-)
20.02.2008 15:17:00 | Lota
znám klauna, ze slov kreslí dýmu
dobrácká tvář s rudým nosem,
duše co létá s albatrosem
v nadhledu ku lidstva splínu
jas očí, kol září běloba
a možná nezná koráb, moře
vzorec štěstí na svém má dvoře,
ten klaun i mně se podobá
***
Jiří s.
18.02.2008 08:09:00 | j.c.
...ano drž se ...podávám ti proto ruku ...snad si tvou slabost v kolenou navysvětlím jinak ...:) ...
18.02.2008 00:43:00 | WhiteSkull
I o tom je moje doufání...
Rozumím Ti... bolí to stejně... a stejně doufám... Drž se, holčičko :-***
16.02.2008 23:47:00 | Levandule