Jsou
Omamná vůně dívčích sladkostí,
parfém anatomického tvaru.
Dva páry očí, hrubší hlas
znějí do tónů hudby.
Nabízejí protiklad dojmů.
Prosvítající bleděmodrá pleť,
ozářená umělým světlem sklepní místnosti.
Dlouhá cesta v náručí paniky.
Co kdyby...?!
Přečteno 431x
Tipy 11
Poslední tipující: Lady Carmila, NikitaNikaT., Emily Winnacott, Romana Šamanka Ladyloba, pennywise, MishaX
Komentáře (5)
Komentujících (5)