Anotace: do práce ranní tramvají
... mrknutí víček ...
pro někoho pouhý mžik ...
... a pro někoho dostatek času aby proletěl dvakrát křížem okolo země .... než nakoukne ke hvězdám ...
čas, touhy i vzpomínky které se mohou vzepřít ...
a najít své věčné zhmotnění v červí díře ...
jen to dřívko za sedadlem nám připomíná že naše mise tady ... ještě neskončila ..
05.03.2008 15:49:00 | HarryHH
ty tvoje.. mangové..ryze bezkomentativní..--má vesnické prostota se vzpírá..aaa, intelektuální bahno a to myšlení tak bolí...
:) píšou KAJ, taky nevím, kaj přesně bolí myšlení...:)
19.02.2008 20:16:00 | prostě Zuzana
nějak na mě vyzařuje taková,.... nesmyslnost? ano, ... asi.. je to skvěle napsané.. :)))
15.02.2008 21:58:00 | MishaX