Party
Chodíte na party
pátek
sobota
pak už nemůžete
hladina alkoholu
je na pokraji
zvrácení se
v popel
popelníků
a myšlenky
se rozpadají
v dýmu
který si
s sebou
ponesete až domů
a na příští víkend
zase vyvětráte
aby to nikdo
nepocítil
ten pocit
barů, klubů a hospod
a taky nezáviděl
ten pocit
svobody na doživotí
večerní
do příštího rána
jako z děla
Komentáře (2)
Komentujících (2)