Anotace: .
... kam co dát? ... vína je málo a svatozář chybí ...
... v koutku úst hostie ... bez chuti ... a ten okamžik bdění ... nechutná mi ...
... kam vlásky černé češu si ...
... kde kůži bílou vystavím ...
... tam nenajdeš ... co chceš dát ... tam jsem jen já ...
... a to bolí ...
18.02.2008 16:07:00 | Marcella