Tahle se mi moc líbí, máš ode mě tip =O) Obvzlášť první sloka, ta nemá chybu. Nevím, co víc k tomu říct,myslím, že chváli ještě uslyšíš dost =O) A je to dobře =O)
11.06.2008 15:02:00 | Elvien
Máš naprostou pravdu, žádné drogy..ovšem doufám, že v básni není osobní zkušenost..ejwo..to by mi asi dělalo starosti..ale báseň se povedla...taková dramatická a hezky se četla..a je něčím jiná..takhle jsem tě psát ještě nevděla...krása..ta pauza bych řela stála za to!
16.02.2008 09:48:00 | Lady Carmila