Tam někde v mé zemi
Anotace: ...stále ji hledám...
Tam někde v zemi věčných jar
kde svoboda po vánku voní,
kde jsem jaká jsem a život je dar
tam život je sladké snění
Divoká zeleň kolem tam raší
na lukách víly spřádají bál,
a s západem slunka skřítci straší
a elfové světlí svůj stromový sál
Tam vášeň a divokost ze země čiší
a není zde soudů dobrých či zlých,
a nikdo se nesnaží skrýt že se liší
a každý je tím, kým přeje si být.
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: IvoMaria, Mácha, Psavec, černočerný, ejwo
Komentáře (1)
Komentujících (1)