MODAFEN
Anotace: tak to chodí když se seznámíte s perníkářkou
Něco mi tě vzalo
lepilo se to na stěny.
Cukalo se to v posteli.
Tebe miluji,
jeho vraždím mezi stehny.
Světlo zůstalo odrazem v očích.
Zůstal jsem v tobě,
žeru alobal.
Vrať mi ji,
zrůdo svobody.
Jsem vymrdáván.
Jako má mrtvá sova.
Plazí se v zajetí doby.
Vrať ji prosím...
modlím se k tobě,
bože,
díťe satanovo.
Vrať mi ji,
upíšu se,
rád zemřu
za jedinou minutu lásky.
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, Jasmin de Paris
Komentáře (1)
Komentujících (1)