Duše
Anotace: kratičká ale básen :D
Duše ve mně spí
V ní to tajemství tkví
Ohromná je to duše
Pocitů hluboká nůše
Zní to však poněkud suše
Vidí do ní někdo, ptám se?
To slovo tajemství, zní tak krásně
Přečteno 405x
Tipy 4
Poslední tipující: Traci, jedam, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)