Život je pes a my jsme jeho žrádlo,
má velké zuby a pěkně silný stisk!
Pošmourné smutno když na Tebe padlo,
neboj se vzbouřit i když je to risk!
Ať život s námi jak chce si tu mává,
my půjdem dále, nebudem mít strach,
zbabělec jen se předem všeho vzdává,
a potom přijde zákonitě krach...
20.02.2008 19:46:00 | Kozoroh 1
Život - s námi si zahrává,
radost i štěstí rozdává,
v zápětí zraní nás v bolesti,
do dna dá vypít kalich hořkosti.
Ahojky Bobi
18.02.2008 06:29:00 | bobi bobie
Je to svěží,je to milé,dobrá rada nad zlato-
Žít život tak, ať stojí za to!
16.02.2008 21:06:00 | s.e.n
život je jako pes..
toť přirovnání skvělé..
už vím..co mě to tak kouše..
do prkený vohrady :o))
16.02.2008 15:15:00 | Bean