dobre veruun..spravne,protoze si chtela...a protoze si mohla:-)))) (proc? protoze muzem- moje vecna inspirace)
dilo je proste od verun...je to Verun...a kdo a problemy s hackama at si polibiiiiiii...dilo je skvely..a styl, kterym ho pises je taky skvelej...
nadhera-shrnuto
18.02.2008 22:10:00 | embryo v hlave
Ruzovej trojuhelnik misto mozku....
Nevim proč, ale to se mi tam fakt líbilo :-D
16.02.2008 22:36:00 | Liss Durman
proč jsi nenapsala háčky a čárky nad písmenka kam patří?takhle dole pod básní to je divný...:)
16.02.2008 15:50:00 | Sayonara