Až jednou.....
Anotace: Setkání na místě prvního sblížení
Až jednou....
Až jednou půjdem sobě vstříc,
kdo asi bude šťasten víc?
Vím,oči se nám zalesknou a ruce zachvějí.
Kdy to jen bude?
Snad budou ptáci na jih odlétat,
či budeme se líbat v závějích?
Ne,jako tenkrát na mezích
zas budou plané trnky kvést.
A velký mšsíc pomůže nám ten večer štěstí nést.
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Mišiačik, Holis, Jabba_Hutt, wind4ever
Komentáře (1)
Komentujících (1)