Jj, není nad dobrého přítele, či přítelkyni, kteří jsou tu stále pro nás ...
24.02.2008 17:36:00 | NikitaNikaT.
zda se mi, ze ten konec trochu nepojal rytmus.. ale ja zrovna mam co rikat ;)
jinak. souhlas... opravdovych pratel je hodne malo... :-)
16.02.2008 19:45:00 | Zamilovaná do nezamilované doby