Rondó
Anotace: moje prvotina zde....za otrávení vašeho vkusu se omlouvám...
Jak bez nápadu začínat
a dobrou báseň psát
jen popud něco dokázat
a do étru dát
tu skvělou báseň z čtyřverší
která mi v hlavě vzkvétá
sem napíšu a uvidím
zda za uši mi nedá
uživatel nevinný
jenž u computeru sedí
a jeho názor peprný
co milosrdný není
na pár veršů chatrných
vypocených v křeči
narychlo jenom slepených
tou nejkrásnější řečí
a jestli ostrá kritika
mě neodradí zcela
tak vytrvám a z jazyka
nechutná vznikne mela...
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)