Androidka...
Čumáček nahoru a v zádech pravítko
na povel zamrká, na povel lehne
jenom když nezmáčkneš to správné tlačítko
tak to s ní človíčku opravdu nehne...
Rychle očkem mrknout a pusinku špulit
ovladač si přihrát pěkně ke kanapi
zanadávat...potom, zmáčknout čudlík Bulit
a jen přidat program Nenávidím chlapy...
S výstřihem se klanět každých deset vteřin
a zadečkem vrtět, s pány ať to šije
namačkat si program Načechrání peřin
škoda jen, že nelze o ní říct, že žije...
Přečteno 497x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, La Suneteto, jesterka, Psavec, prostějanek, Bíša, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (4)
Komentujících (4)