Perfektní, leč smutná to báseňka. A žít se musí, ač se kolikrát nechce. Snad a právě proto jen, abychom si uvědomili, kde roste strom a co plodí zem.
18.02.2008 08:25:00 | cevert
Šťastná to žena...já nevím, já bych asi nechtěl žít tak dlouho. Víš, přežít své přátele a možná už i vlastní děti...někdy je dlouhý věk požehnání, jindy spíš trest.
17.02.2008 16:15:00 | Chancer
čas je malíř spravedlivý..
barví do krásy..
sem tam dělá chyby..
kdo tomu snad nevěří..
ten at chvilku počká si .o)
16.02.2008 21:11:00 | Bean
Bohatost vnímání okolí svědčí o pozorné a citlivé duši autorky . . . sterá smrt nejen v očích utopena, je jistě utopena i v srdci, nádherná metafora !
16.02.2008 20:32:00 | rolon