Štěstí na splátky
Anotace: … a jeho oprátky …
Čím více ovoce
dávám mezi pomlčky a čárky,
tím více neznámých
Na lisu voní
okoralá slupka citrónu
a stíny sklenice
napodobují tlapky kočky
Z klávesnice vyndavám
kočičí chlupy
a otisky vražedných sdělení
Čtenáři se slupkami na očích
tisknou spoušť
Pisatel naroubován
na vlastní sebestřednost
kosí lží lásku nejbližších
A shnilá, přeslazená šťáva
mi vytéká z očí
Mikrotragikomedie
moje – Tvoje – naše
zavřela cestu do světa
jetelovitých náručí
Štěstí se nekoná
Přečteno 379x
Tipy 31
Poslední tipující: pejrak, drsnosrstej kokršpaněl, G.P., pavlis, cevert, isisleo, maena, ona, Žqáry, Severka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)