Stopy života
Anotace: po každém z nás tu zůstanou stopy na věky věků
Kratší než vteřina na každý den
zůstane v paměti vzpomínka jen
čas rychle ubíha kupředu vpřed
v minutě stane se z děťátka děd
Z člověka zbyde hromádka popela
ale ne z celého jen z jeho těla
něco však přetrvá do dalších let
skutky jež vykonal ovlivní svět
Přečteno 302x
Tipy 11
Poslední tipující: Isquieasuus, Emira, Anne Leyyd, Romana Šamanka Ladyloba, excited, KLARISA, Eiffel, Vlk v rouše, Malé nic
Komentáře (2)
Komentujících (2)