to je kalijuga
vzpomínky na otce, rodiče a plané naděje
sám ujíždím a jsem unášen
v kolejišti hoven,prachu a kamení
zapomenutí a nic víc
cosi mi ze snu zbylo - taková iluze schovaná v bolesti
sen za snem, výlet za výletem, víkend za víkendem
v krutosti narozen, bolestí vychován
diamant broušený hněvem a ztrátou
klenot zatavený do zrad, nenávisti, sebeklamu
a ujíždím pryč, unášen lží
to je kalijuga
strach a vzpomínky
sny podbarvené prázdnou touhou hnusoty a špíny
čest zamíchaná v bezmoci času
střízlivění utopené bezednou kocovinou
přátelé jsou mi jen přeludy přízraků
mlhou, bezcílností, beztvarost
usínání v největším proudu života
neschopnost vnímání svých přání
ani nevím jestli láska není náhodou synonymem pro samotu
to je kalijuga
Přečteno 412x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Romana Šamanka Ladyloba, Lukáš Rymeš, rohypnol
Komentáře (3)
Komentujících (3)