Ráno
Anotace: i ráno má svůj půvab
Zlaté světlo line se kolem mé tváře.
Hladí mě, lechtá, popichuje.
Vstávej, vstávej, neustále opakuje.
Lehká košilka mé tělo halí.
Objímá, tulí se, mazlí.
Ranní sprchu si dej, radí.
Osvěžující perličky vody snášejí se na mou kůži.
Uvolňují, omývají, omamují.
Oblékej se, dechem šepotají.
Nevšednost každodenního oblečení říká mi:
Jsi jiná, krásná, originální.
A já s úsměvem vítám každodenní stárnutí.
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Platón
Komentáře (0)