Stereotyp
Anotace: dokola dokola dokola dokoladokoladokoladokoladokola
Jó, to jednou zase bylo ráno.
Já jsem vstala.
Jako vždy.
Jó, a potom přišlo poledne.
Můj teplý oběd o třech chodech
- polévka, jídlo, salát.
Jako vždy.
Jó, následovalo odpoledne.
Nakoupit v obchodě potraviny na další den
- salám, chleba, máslo, sýr, mléko...
Jako vždy.
Jó, ten večer.
Zprávy v televizi, zábavná šou, tichá masturbace na gauči.
Jako vždy.
Noc. Spánek. Sny. Další ráno, další poledne, další odpoledne, další večer, další noc. Spánek.
Sny, sny a sny
o lepším životě
a konci stereotypu.
Jako vždy.
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, radexk, Beepat
Komentáře (2)
Komentujících (2)