Byla jednou jedna mlha a byla nešťastná, protože ji snad nikdo neměl rád. Tak šla za čarodějem, ať ji udělá neviditelnou. Stejně ji pak nikdo neměl rád, protože o ní nikdo nevěděl. Šla za čarodějem ať je znovu viditelná. Stalo se. Lehla si u země. Pak se zvedala a zvedala až k oblakům... lidé se radovali: Mlha už NENÍ!!!
18.02.2008 12:29:00 | Petbab