Brána do světa
Anotace: Anotace no...v každý básni vidí každý něco jinýho,svýho.
Chodím po světě
a velké srdce mám,
jsem kulička v ruletě,
svou lásku všem dám.
Mé srdce je zlomené
přesto usmívám se dále,
noci jsou probdělé,
myslím na to stále.
Pozoruju velkou bránu
jak pomalu se otvírá,
vidím u ní černou vránu
co píseň svou mi zazpívá.
Za branou je svět,
kde kluzký je led,
mám se ho bát,
či se mu smát?
Komentáře (0)